Vibe Strøier
Undervisere

Vibe er cand.psych. specialistgodkendt og supervisor i voksen psykoterapi og specialistgodkendt og supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi. Netop udvikling af teorier og metoder på såvel det kliniske som det organisatoriske felt har hendes store interesse. Hun underviser på specialistuddannelser i såvel det kliniske som det organisatoriske felt.
Underviser på Københavns universitet og underviser på en række kurser i Dansk Psykolog Forening. Oprindelig med en baggrund i samfundsfag er hendes interesse fokus på såvel organisatoriske som individuelle forandringsprocesser. Hendes store fokus er udviklingen af den psykologfaglige profession hops såvel kliniske, pædagogiske og organisationspsykologer og på hvordan de enkelte områder kan befrugte hinanden i supervision. Hun har skrevet bøger om konsulentarbejde, bl.a. ”Konsulentens Grønspættebog”, og en lang række artikler. Har i over 25 pr arbejdet med uddannelse og supervision af psykologer.

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.