Indlæser Begivenheder

Introduktion til FIT

27. februar - 28. februar

DKK4250

Antal tilmeldinger

29 available
FITintro2018DKK 4.250,00 Ekskl. moms

Introduktion til Feedback Informed Treatment

Underviser: Bruno Vinther

Læs kursusbeskrivelsen her 

 

Kom godt i gang med FIT

Tilmeld dig i bunden af siden!

  • Vil du at optimere dit forandringsarbejde til fordel for borgeren?
  • Vil du styrkes i at engagere og inddrage borgeren tæt i behandlingen?
  • Vil du lære en meningsfuld metode til at dokumentere behandlingens effekt?

Dette to-dages kursus er for dig, der på forskellige måder arbejder med samtaler med et behandlings- og forandringsfokus og ønsker at blive grundigt introduceret til FIT. Måske er du allerede i gang og har brug for et yderligere rygstøtte, viden og træning. Måske ønsker du at benytte FIT i dit arbejde og har brug for en introduktion, der hjælper dig til en god start. I begge tilfælde vil dette kursus tilbyde dig den nødvendige grundlæggende viden og basale færdigheder til at komme godt videre med FIT i dit arbejde.

Feedback Informed Treatment (FIT) er en tilgang til forandringsarbejde, der benytter klienternes tilbagemeldinger til at informere og justere på samarbejdet, så der sikres bedst mulig kvalitet og effekt. FIT er en både internationalt (af SAMSHA) og nationalt (af Socialstyrelsen) anerkendt og evidensbaseret metode, som kan bruges sammen med dine øvrige metoder (systemisk, kognitiv, mentalisering mv.). Brugen har klare fordele, idet den har vist at kunne øge effekten af behandlingen markant, fastholde klienterne i behandlingen (færre ”drop-outs”), og derved sikre optimeret brug af tid og ressourcer til fordel for både dig og dine klienter.

På dette kursus introducerer en erfaren FIT-praktiker, -supervisor og -underviser dig for metoden – fra praktiker til praktiker. Du vil opnå kendskab til den massive forskning, der ligger bag metoden, herunder den nyeste viden på feltet, som hele tiden er i udvikling. Du vil få mulighed for at observere og afprøve FIT-praksis – og få sparring på, hvordan du kan bruge det i din egen praksis. Du vil få indsigt i, hvordan FIT-data kan guide dig i dit terapeutiske arbejde – både til at træffe mere præcise terapeutiske valg, men også hvordan FIT-skemaerne kan bruges i samarbejdet med netværk. Afslutningsvis vil du også blive introduceret til gode råd, ideer og strukturer for, hvordan du kan komme i gang med at bruge FIT. Efter kurset er du klar til at tage dine første skridt som FIT-praktiker.

Underviseren Bruno Vinther er erfaren FIT-træner og praktiker, som formår at formidle på en engagerende og involverende måde. Undervisningen består af korte oplæg, legende aktiviteter, videoer af undervisernes FIT-praksis og direkte sparring på deltagernes spørgsmål og praksis.

 

Bruno Vinther er ICCE-certificeret FIT-Trainer. Han har arbejdet med FIT siden 2006 i en række forskellige behandlingskontekster, bl.a. i psykiatrien, somatikken, kommunalt familiecenter mm. Han er autoriseret psykolog og driver privat praksis, hvor han tilbyder samtaleterapi, supervision samt undervisning og sparring ift. FIT.  Bruno er bidragyder til bogen ”Feedback Informed Treatment i praksis – arbejde med borgerens feedback i en Skandinavisk Kontekst” (Susanne Bargmann redaktør, Akademisk Forlag) med et kapitel om FIT i gruppeterapeutisk arbejde.

Detaljer

Start:
27. februar
Slut:
28. februar
Pris:
DKK4250 ekskl. moms
Begivenhed Category:

Sted

Mellemfolkeligt Samvirke, Globalhagen House
Fælledvej 12
København N, 2200 Danmark

Arrangør

Vinther & Mosgaard