Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
better results
DKK 2.000,00 Ekskl. moms

Bliv endnu mere hjælpsom i det terapeutiske arbejde

Download kursusbeskrivelsen her

ENGLISH: Download the program

Underviser Daryl Chow

 

Kurser og supervision sikrer ikke nødvendigvis, at vi hjælper folk bedre. Dette provokerende udsagn er forankret i aktuel forskning og udgangspunktet for denne workshop. Det er nemlig ikke teori, men refleksion og træning af praksis, der hjælper folk.

Dette kursus er for dig, der er interesseret i at stifte bekendtskab med en nytænkende måde at sikre, at du som behandler kan øge klienternes udbytte og nytte af dit terapeutiske arbejde. På workshoppen vil den internationalt anerkendte psykolog, MA,

Ph.D. Daryl Chow tage dig med helt ned i detaljen af det professionelle arbejde, man som behandler skal udføre for at sikre effekt i arbejdet med mennesker. Daryl udpeger en helt anden vej for terapeutens dygtiggørelse end den vanlige metode- og teorifokuserede. En vej der i langt højere grad har fokus på behandlerens individuelle praksis i og uden for det terapeutiske rum.

Aktuel forskning peger på, at vi med erfaring alene (Chow et al. 2015; Wampold & Imel, 2015), med vores foretrukne forsøg og praksisser som fx deltagelse på workshops (Neimeyer & Taylor, 2010), eller endda ved at deltage i klinisk supervision (Watkins, 2011) ikke bliver bedre i forhold til at sikre øget effekt og trivsel for vores klienter.

 

Ved at læne sig op ad forskningen i ekspertise i andre professionelle domæner, vil denne workshop primært have fokus på at bistå praktikere i at benytte principperne fra ”deliberate practice” – altså målrettet fokuseret træning – med det formål at forbedre de terapeutiske kompetencer og dermed øge effektiviteten af behandlingen yderligere.

 

Læringsmål

For at opnå kursets øverste målsætning, nemlig at kunne blive mere effektfuld og hjælpsom som terapeut i det kliniske arbejde, vil deltagerne lære:

  • at integrere brugen af Feedback Informed Treatment-tilgangen i deres kliniske praksis for at optimere deres behandlingspraksis (Miller, Hubble, Chow, Seidel, 2015).
  • at benytte de fire principper i deliberate practice/målrettet fokuseret træning for at udvikle og fastholde en livslang individualiseret professionel plan (Chow, 2017; Miller, Hubble, Chow, in press).

 

Hvem kan deltage?

Denne workshop er specifikt målrettet både offentlige og private sundhedsprofessionelle (psykologer, psykoterapeuter, familiebehandlere, socialrådgivere mm), som søger praktiske og empirisk funderede metoder til at øge den terapeutiske effektivitet og nytte.

 

Se mere om Daryl her: darylchow.com

 

Go to Top