Hvem er vi?

Vinther og Mosgaard Kurser er startet af to psykologer med en stor lyst til at udfordre det eksisterende udbud af kurser for psykologer. Vi ønskede at skabe kurser særligt gældende til specialistuddannelserne, som ikke blot skulle overstås, men som kunne bruges i praksis og være inspirerende og involverende.

Siden udvidede vi disse ideer og arrangerer nu ikke blot kurser for psykologer, men også for alle professionelle, som arbejder med terapi eller på andre måder med menneskelige forandringsprocesser.

Læs mere her om vores idégrundlag, eller se vores blog.

Bruno Vinther
Bruno VintherPartner
Jeg er 44 år og ansat som psykolog på Poppelgården Familiecenter, Hvidovre Kommune. Jeg blev uddannet i 2005 og har før min nuværende ansættelse arbejdet i en større patientforening, i det somatiske hospitalsvæsen med kroniske hovedpinepatienter og i psykiatrien med personer ramt af spiseforstyrrelse.

Ud over dette har jeg enkelte terapeutiske forløb i privat praksis.

Jeg er optaget af systemiske og narrative tilgange til terapi, ligesom jeg er optaget af Feedback Informed Treatment (FIT), som har været en del af min terapeutiske tilgang gennem flere år.

Læs mere om Bruno: www.brunovinther.dk

Jacob Mosgaard
Jacob MosgaardPartner
Jeg er 43 år og privatpraktiserende psykolog i Lyngby. Jeg blev uddannet cand.psych. i 2002, autoriseret i 2004 og specialist i psykoterapi med voksne i 2016.

Jeg har arbejdet inden for psykiatrien og som familiebehandler, inden jeg startede min private praksis.

Ud over terapi beskæftiger jeg mig en del med supervision af forskellige faggrupper samt med selv at undervise inden for en række forskellige områder. Derudover er jeg engageret i forskellige aktiviteter gennem det internationale netværk Taos Institute.

Jeg er optaget af systemiske og narrative tilgange til arbejdet med mennesker.

Læs mere om Jacob her: www.jacobmosgaard.dk